Zangeres Nomi Stern is een van de jongste artiesten in de business. Nomi vertegenwoordigd een gevarieerd reportoire van Duitse, Engelse, Nederlandse & Limburgse liederen, waarvan de Duitse variant haar favoriete is. De charmante, spontane en altijd goedlachse jongedame komt uit een familie van muzikanten waarvan Guido Dieteren, die we kennen als de frontman van The Maestro And The European Pop Orchestra, wellicht de bekendste is.

Al van jongs af aan was Nomi gefascineerd door muziek en zingen was dat wat zij op elk moment van de dag het liefste deed. Na het uitbrengen van haar werken op social media en download portals werd Nomi al snel opgemerkt door het luisterpubliek in schlager-beminnende binnen en buitenland en sindsdien heeft Nomi een vaste plaats mogen innemen in de muziekindustrie. Samen met een reeks vertrouwde sidekicks zal Nomi zich nu verder gaan ontwikkelen en hoopt u binnenkort live te mogen begroeten op een van haar optredens.

Haar laatste nummer ‘Ich goan laeve’ in haar eigen dialect doet het super. Bovendien komt er dit jaar nog een nieuw Duitstalig nummer uit.

Voor info & boekingen
limburgseartiesten.com, per mail info@nomi-stern.com of telefoon +31 644 700 058

Nomi Stern boeken doe je via ‘LimburseArtiesten.com’